fbp
WeirdKaya BM

“Tacos Besar & Sedap” – Burger Circle Raih Pujian, Tuai Perhatian Orang Jalan Kebun.

Dah cuba belum?

Tacos merupakan makanan tradisional yang cukup terkenal di Mexico. Pembuatan tacos memerlukan kulit tortila, hirisan sayuran, daging, ayam dan sos. Makanan jalanan ini semakin hari semakin diminati oleh kalangan penduduk Malaysia, dan tidak mustahil ia semakin mudah didapati.

- Advertisements -

Namun demikian, tahukah anda versi taco yang sebenar ialah mempunyai tortila bertekstur keras atau diberi nama hard sell taco dan berbentuk seperti huruf “u”. Selain itu, tacos juga kebiasaanya didatangkan dengan jenis sos yang berbeza mengikut citarasa masyarakat setempat.

- Advertisements -
@ezlokal.food Tacos sedap dekat Jalan Kebun ?! Memang sedap guys !! Macam macamnya ada dekat jalan kebun ni 😮‍💨😋 #jalankebun #tacosjalankebun #burgercircle #KongsiBersama #KongsiJe #KongsiSelera #ramadhan #tiktokmalaysia #makananviral #foodexploration #fyp ♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Burgle Cirlce merupakan restoran makanan segera yang menjual hidangan western dan paling penting tacos yang enak dan murah. Bertempat di Lot 6638-A, Jln Haji Yusof, Kampung Jln Kebun, 40460 Shah Alam, Selangor ia dibuka setiap hari dan tutup pada hari selasa.

Tacos adalah menu best seller yang wajib anda cuba. Hirisan daging yang dimasak terlebih dahulu menjadikan ia sangat empuk dan sungguh beraroma. Daging yang masih juicy memang tidak mengcewakan. Portion daging cukup banyak dan sangat mengeyangkan.

- Advertisements -

Korean Chicken Wrap juga tidak ketinggalan memang menu layan habis. Ayam yang sangat besar cukup sesuai untuk dikongsi ramai. Sos gochujang yang sangat enak ditambah dengan hirisan sayuran segar memang cukup menagihkan.

Meatballs Gravy Sauce, hidangan yang tidak terlalu berat namun sering laris dipesan pelanggan. Meatball yang sangat meaty dan lembut bersama sos blackpepper yang tidak kedekut memang wajib cuba.

Dah pergi last week, tacos besar & sedap tak mengecewakan, overall memang puas hati, nanti nak repeat lagi.

Menjengah ke ruangan komen, warganet memuji keenakan menu di Burger Circle dan tidak sabar untuk berkunjung ke restoran makanan segera terbabit.


We are hiring writers!
We are hiring writers!