fbp
WeirdKaya BM

“Sedap Sampai Jilat Jari” – Ahmad Lee Nasi Ayam Tuai Perhatian Warganet!

Rasa premium confirm ketagih!

Nasi ayam adalah menu terkenal di Malaysia kerana ia diterima baik oleh semua jenis lapisan masyarakat. Dikatakan nasi ayam berasal dari Cina sebelum sampai ke Asia Tenggara.

- Advertisements -

Nasi ayam mempunyai pelbagai jenis pilihan mengikut cara masakan. Contohnya, Roasted Chincken dan Stim Chicken.

- Advertisements -
@ezlokal.food Ahmad Lee Nasi Ayam Hainan memang the best !! Lagi lagi tofu dia 😮‍💨 #nasiayamviral #shahalam #sek16 #ahmadleenasiayamhainan #ezlokalmakan #foodexploration #viralfood #tiktokmalaysia #fyp ♬ original sound – ezLokal.food 🇲🇾

Ahmad Lee Nasi Ayam Hainan! Berlokasi di seksyen 16, Shah Alam restoran ini dibuka setiap hari kecuali hari Jumaat dan mula beroperasi jam 11 pagi hingga 10 malam.

Roast Chicken Rice! Menu wajib cuba yang memang menagihkan. Tekstur ayam begitu juicy dan lembut memang memikat selera. Aroma daripada rempah ratus yang digunakan membuatkan ayam bertambah sedap

- Advertisements -

Hainan Chicken Rice! Buat mereka yang sedang menjalani proses gaya hidup sihat, ini menu terbaik untuk dicuba. Walaupun rasanya sedikit kosong namun menu ini mempunyai peminatnya yang tersendiri.

Roast Duck Rice! Itik yang lembut dan juicy bersama sambal yang sedikit pedas memang satu kombinasi yang sangat lazat. Portion bagi satu hidangan ini amat banyak dan tentu puas hati.

Pandangan secara jujur… Rasa dia biasa je… Xda rasa betul² chienese punya nasi ayam…

“sedap sampai jilat jari” - ahmad lee nasi ayam tuai perhatian warganet! | weirdkaya
“sedap sampai jilat jari” - ahmad lee nasi ayam tuai perhatian warganet! | weirdkaya

Menelusuri ke ruangan komen, warganet memuji keenakan masakan di Ahmad Lee Nasi Ayam dan ada juga segelintir yang mengecam masakan di restoran terbabit tidak sesedap dahulu.


We are hiring writers!
We are hiring writers!