fbp
WeirdKaya BM

Hanya RM3, Mios Coffee Tawar Croffle Paling Murah Di Shah Alam.

Jimat duit tau :)

Croffle adalah kudapan yang ringkas pembuatannya tapi amat mengenyangkan. Croffle dibuat dengan cara meletakkan adunan croissant ke dalam cetakan waffle.

- Advertisements -

Croffle lebih padat dan tidak terlalu kering jika ingin dibandingkan bersaam croissant. Menu ini selalunya, didatangkan bersama coklat ataupun buah-buahan.

- Advertisements -

Baru-baru ini tular satu hantaran di TikTok memaparkan sebuah cafe menjual croffle dengan harga yang sangat murah.

@ezlokal.food One of the best cafe! Croffle sedap sangat RM3 je and semua pasta sini superb!! #klfoodie #foodexploration #makananmurah #cafe #shahalam ♬ espresso sabrina – celebs media

Mios Coffe, berlokasi di Seksyen 13, Shah Alam menjadi tumpuan ramai apabila tular akan keenakan makanan yang dijual dengan harga yang sangat murah.

- Advertisements -

Croffle Pistachio menu wajib cuba bagi mereka yang suka akan rasa yang sangat manis. Tekstur Croffle yang sangat lembut bersama topping pistachio yang sangat banyak memang begitu memuaskan.

Cheese Fries pula merupakan pilihan lain selain nasi dan spaghetti. Sos keju homemade yang digunakan memang sangat sedap dan cukup menagihkan. Kentang digoreng sempurna dan tentunya kurang minyak.

Nasi Ayam Balado pula buat mereka yang inginkan sajian yang sedikit berat. Nasi yang wangi dan lembut bersama ayam yang digoreng rangup memang layan habis. Sambal balado yang tidak terlalu pedas sangat sesuai buat semua lapisan umur.

Biar betul, murah sangat ni!

Meninjau ke ruangan komen, warganet terkejut melihat harga croffle yang sangat murah dan ada juga yang tidak sabar untuk berkunjung ke cafe terbabit.


We are hiring writers!
We are hiring writers!